Kategorie
 
 
 
 
 

Cummins Allison

Americká legenda ve velkokapacitním zpracování hotovosti už i na Slovensku. Globální lídr přináší vynikající řešení pro zpracování mincí, bankovek jakož i různých tiketů, straveni, kupónů.

Cummins Allison je globálním lídrem v poskytování nejlepších řešení na zpracování hotovosti, které stanovují celosvětové standardy pro přesnost, spolehlivost a snadnost použití. Produkty řeší výzvy spojené s hotovostí a ověřováním s nevídanou rychlostí a přesností - snižují časy transakcí a maximalizují produktivitu.

Společnost Cummins Allison (CA) přináší od roku 1887 (rok je správný) vynikající řešení v oblasti zpracování platidel, mincí jako já tiketů (u nás známých jako stravenky nebo kupóny) a je předním výrobcem zařízení na počítání a třídění bankovek, mincí tiketů s čárovými kódy určené pro finanční instituce, zpracovatelů platidel - CIT, obchody, kasina i státní a výkonné instituce.

Portfolio společnosti začíná na zpracování mincí formou počítání a třídění od stolních až po zpracovatelské linky pro finanční instituce a CIT. Spolehlivost a preciznost je doplněna i vysokou rychlostí, což výrazně zvyšuje efektivitu velkokapacitního zpracování mincí

Spolehlivé zpracování (počítání, ověřování) bankovek patří do standardu. CA však nabízí pro velko zpracovatele (CIT) bankovek i třídičky bankovek ve formě multi pocketových třídiček bankovek s možností fitness. Přístroj lze specificky konfigurovat vertikálně 3 až 9 Pockett nebo horizontálně 5 až 17 Pockett.

Speciální sekci tvoří zpracování tiiketov = stravenek, kupónů, lístek opatřených čárovým kódem.

Od roku 2018 zastupuje naše společnost Cummins Allison na slovenském trhu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze